Sunday, June 8, 2008

TINGGAL AKU SORANG X KAWIN LAGI


25 Mei hari tu kawan baik aku iaitu Bob (sejak aku kat amik diploma dulu hingga sekarang ) dah kawin. Happy rasanya sbb akhirnya dia kawin juga. Dari dulu aku confuse siapa ler pompuan yang jadi pilihan dia.. sbb dia ni cerewet skit. Aku dgn kwn2 x dpt nk gosipkan dia.. mesti x menjadi. Now dia jumpa seorang wanita yang dia pilih sendiri. Alhamdulillah.. Dia x memilih...hehehe

3 comments:

Anonymous said...

awk bile plak incik jimmy oi..huhu

IqMaN said...

insyallah...jodoh kan tiba, ke dah tiba?

rosmadi said...

sekarang dah kawin .bila nak belai anak pula jimmy. kita orang 4 isteri....oohh silap 4 anak le...

MY FAMILI

MY FAMILI
Hari Raya Pertama 2006

AHLAN WASAHLAN DAN SELAMAT DATANG

Terima kasih kepada anda yang sudi melawat blog Muhd Jimmy. Di sini anda boleh mengetahui perkembangan semasa saya sama ada berkenaan karier atau kehidupan. Adapun setiap rentetan kehidupan banyak asam garamnya. Sebuah kehidupan adalah ibarat sejenis masakan yang perlu dibubuh gula manis, garam untuk masin, cuka untuk masam dan sebagainya. Lengkapnya perasa-perasa begitu akan melazatkan sejenis masakan. Oleh itu, saya amat menghargai kehadiran anda ke blog saya. Yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sebagai sempadan. Semoga silaturrahim dan ukhuwah antara kita akan sentiasa dirahmati dan diredhaiNya. Amin.